“Emona Center” nis lojën e re, shumë lehtë mund të fitoni 20 euro

Publikuar më:

“Emona Center” ka nisur një ofertë të re zbritjeje si dhe lojë me të cilën mund të fitohet shumë lehtë.


Duke qëndruar ulur dhe përmes telefonit, ju mund të fitoni 20 euro.

Njoftimi i plotë i marketit:

Zbritje javore në EMONA CENTER
Fito 2x 20€!
Në kuadër të kësaj fletushke do të përzgjedhen dy fitues të cilët do të fitojnë nga 20€
Blej lirë, ta qet ma mirë!
Njihuni me super ofertën dhe super çmimet, gjithashtu bëhu pjesë e lojës shpërblyese me rregullat e lojës si më poshtë:
► Like faqen Emona Center
► Bëni Tag së paku 3 persona (në formë të rregullt) në këtë postim dhe
► Bëni Share postimin (public)
2 Fitues do të zgjedhen në mënyrë automatike më datën 26.04.2021
Oferta vlen nga data 22.04 deri më 26.04.2021
Emona Center
– Ne, dallojmë nga të tjerët !
#emonacenter #Ramazan2021 #superoferta #supercmime #nxitoni #zbritjejavore #LojaShperblyese #Zbritje #Lojaefletushkes #mitrovica #obiliq #vushtrri #prishtine #kryeqytet #ferizaj #lipjan

JU REKOMANDOJMË