“Emona Center” befason klientët me një zbritje të madhe, zgjatë deri më 26 maj

Publikuar më:

Ju tashmë e dini se ku është vendi ku ju mund t’i bëni blerjet tuaja. Ku tjetër përveç në ‘Emona Center’.

Emona ka ardhur me ofertën më të re ku konsumatorët mund të blejnë prokuktet me super çmime.

Dhe këtë mund ta bëjnë nga data 18 deri më 26 maj.

Njoftimi i Emona Center:

Zbritje Javore!

Super çmime në Emona Center

Blej lirë,ta qet ma mirë!

? Oferta vlen nga data 18.05 deri më 26.05.2021

#blejlire #emonacenter #prishtine #oferta #mitrovice #Vushtrri #supercmime #ferizaj #obiliq

JU REKOMANDOJMË