Denoncohet me dëshmi mashtrimi me çmime i KFC-së

Publikuar më:

Një qytetar ka denoncuar një mashtrim me çmime nga KFC në pikën në qytetin e Gjakovës.


Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Mentor Hoxhaj ka publikuar faturën e tij ku shihet se ka blerë 2 akullore për të cilat pagoi më shtrenjtë se çmimi i reklamuar.

“KFC reklamon “SANDEA DHE KREAMBALL” me çmimë 1.49 dh 0.99 euro me “Çokollatë ose Karamel”! Por për “çokollatë” ju duhet të paguani +19 cent, saktësisht 19.19% me shtrenjtë se çmimi i reklamuar!”, ka shkruar ai.

JU REKOMANDOJMË