Çmimet më të lira për Ramazan i gjeni në “Emona Center”

Publikuar më:

“Emona Center” për muajin e Ramazanit vjen me çmime më të lira.


Gjithashtu mund të fitoni 20 euro duke i ndjekur rregullat e caktuara nga Emona Center.

Në Emona Center me çmimet më të mira i themi Mirësevjen Ramazan

Fito 2x 20€!

Në kuadër të kësaj fletushke do të përzgjedhen dy fitues të cilët do të fitojnë nga 20€

Blej lirë, ta qet ma mirë!

Njihuni me super ofertën dhe super çmimet, gjithashtu bëhu pjesë e lojës shpërblyese me rregullat e lojës si më poshtë:

► Like faqen Emona Center

► Bëni Tag së paku 3 persona (në formë të rregullt) në këtë postim dhe

► Bëni Share postimin (public)

2 Fitues do të zgjedhen në mënyrë automatike më datën 14.04.2021

Oferta vlen nga data 08.04 deri më 14.04.2021

Emona Center– Ne, dallojmë nga të tjerët !

JU REKOMANDOJMË