Bedri Hamza i 3-ti më i votuari në PDK, mori mbi 24 mijë vota

Publikuar më:

Kandidati i PDK-së për deputet, Bedri Hamza, ka fituar votat e nevojshme për t’u bërë deputet në legjislaturën e re të Kuvendit të Kosovës.


Madje, Hamza ka dalë një prej njerëzve më të votuar në PDK, shkruan “Jepi zë”.

Sipas listës së publikuar nga KQZ, Hamza është njeriu i tretë më i votuar në PDK, pasi para tij janë vetëm Enver Hoxhaj dhe Uran Ismaili.

Hamza ka arritur të marrë 24 mijë e 33 vota në total, ndërkohë që në Mitrovicë ka marrë mbi 5 mijë vota.

Bedri Hamza tani është deputeti i vetëm i PDK-së nga Mitrovica.

JU REKOMANDOJMË