Brenda banesës ku jeton Albin Kurti, e vogël dhe modeste

Publikuar më:

Me 66 vota pro, lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti është zgjedhur kryeministër i Republikës së Kosovës.


Kurti jeton me bashkëshorten e tij norvegjeze, Rita K. Augestad-Knudse, dhe vajzën, Lean.

Ndryshe, Kurti njihet si njëri nga lideret që bënë jetë mesatare. Kjo shihet edhe nga fotot brenda banesës së tij në Prishtinë.

Por, përkundër kësaj banese në Prishtinë, kreu i Vetëvendosje, në Agjencinë Kundër Korrupsionit, ka deklaruar pasuri të paluajtshme, banesën e bashkëshortes së tij në Oslo të Norvergjisë, me hapësirë prej 67 metra katrorë në vlerë 400 mijë euro.

JU REKOMANDOJMË