Albana Rama, tregon se si erdhi deri tek krijimi i kompanisë në Berlin

Publikuar më:

“Në atë periudhë, kom vendos me shku në një “Survival Kamp”, në malet e Amazonës”.


Ajo studioj administrim biznesi në Zürich dhe Londër përpara se të merrte një pozicion drejtues në financa.

Por çfarë zbuloi ajo në malet Amazon në Brazil?

E ngopur nga rutina profesionale, si financiere ajo po kërkonte një rrugë dhe sfidë të re për tu avancuar profesionalisht. Kështu në vitin 2015 erdhi edhe tek fillimi i një aventure të re, pikërisht në malet e Amazones në Brazil.

Në shumë udhëtimet e saj nëpër botë, ajo zbuloi frutin açaí nga malet e Amazon në Brazil dhe menjëherë e themeloi  “The Rainforest Company”, ku prezantoj edhe produktin e parë të këti lloji në botë,  i cili doli në përdorim në vitin 2019.

Rrëfimin e saj të jashtëzakonshëm mund ta ndiqni në llinkun më poshtë:

 

Rrëfim Suksesi” është një emision javor, në të cilin shpalosën rrëfimet frymëzuese të mërgimtarëve prej momentin kur janë larguar nga vendlindja e deri më sot.

Cdo të diel duke filluar  nga ora 18:20, në Kana10

JU REKOMANDOJMË