36 vjeçarja kosovare që u bë e suksesshme në biznes, ka hapur kompani të saj në Berlin

Publikuar më:

Gratë shqiptare vazhdojnë të jenë shumë të suksesshme në diasporë, njëra ndër to është edhe Albana Rama.


36 vjeçarja e di se çfarë do të thotë të investosh kursimet e tua në të ardhmen tënde.

Lënia e një rruge të suksesshme në karrierë dhe fillimi nga e para kërkon shumë guxim, e këtë e bëri Albana.

Ajo është një tjeter grua e suksesshme, në diasporë e cila na bën të kuptojmë  që guximi dhe vullneti, e mundin çdo barriere.

Rrëfimin e saj të jashtëzakonshëm mund ta ndiqni në llinkun më poshtë:

JU REKOMANDOJMË