Zyrtare: Mbyllen kufijtë e Kosovës, gjendje alarmante

Policia e Kosovës ka njoftuar se është mbyllur kufiri për qarkullim për udhëtarë dhe për automjete në pikë kalimet kufitare Bernjak dhe Jarinje. Kjo për shkak të bllokimit të rrugëve  mnë drejtim të këtyre pikë kalimeve kufitare, shkruan Jepi zë. Në njoftimin e Policisë ftohen të gjithë qytetarët të shfrytëzojnë pikat tjera kufitare për qarkullim. … Continue reading Zyrtare: Mbyllen kufijtë e Kosovës, gjendje alarmante