Zhduket një grua në Mitrovicën e veriut

Publikuar më:

Është raportuar e zhdukur një grua në Mitrovicën e veriut.

Rasti është duke u hetuar nga policia.
Mitrovicë Veri 28.05.2024-12:30. Me 29.05.2024 ankuesja femër kosovare ka informuar se viktima femër kosovare ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Rasti është duke u hetuar nga njësitet kompetente policore”, thuhet në njoftim.

JU REKOMANDOJMË