U bën 2 muaj nga shembja, e askush nuk po merret me rrugën Mitrovicë-Prishtinë

Publikuar më:

Ndonëse kanë kaluar më shumë se dy muaj që nga shembja e njërit segmet rrugor në kyçjen nga autostrada “Ibrahim Rugova” në magjistralen Mitrovicë – Prishtinë, askush nuk po merret me këtë punë.


Së fundmi, rruga ka marrë këtë pamje dhe rrëshqitjet e dheut kanë shkuar mbi 3 ose 4 metra, shkruan “Jepi zë”.

Zyrtarisht është thënë se shkak i prishjes së kësaj rruge ishte rrëshqitja e dheut nga reshjet e shiut gjatë janarit.

Sidoqoftë, duhet theksuar që prej se ka rrëshqitur kjo rrugë, veturat duhet të shkojnë deri tek rrethi në Mazgit dhe të kthehen, duke bërë kështu mbi 3 km më shumë.

Duhet theksuasr se kjo kyçje nga autostrada në Magjistrale është bërë gjatë Qeverisë Haradinaj.

JU REKOMANDOJMË