Thaçi shkel ligjin duke shkuar në të pamen e pronarit të “Shell Kosova”, madje pa maskë

Publikuar më:

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka shkuar për ngushëllime te familja e biznesmenit Latfi Kryeziu, i cili vdiq para disa ditësh.


Për kontributin e Kryeziut në procesin e lirisë dhe pavarësisë së Kosovës, pas vdekjes, Thaçi ka ndarë Urdhrin e Pavarësisë.

Postimi i plotë i Thaçit:

Isha për ngushëllime në familjen Kryeziu për ta ndarë dhimbjen së bashku, pas vdekjes së biznesmenit Latif Kryeziu, mikut tim për më tepër se dy dekada. Për kontributin e tij në procesin e lirisë dhe pavarësisë së Kosovës, pas vdekjes, për z. Kryeziu ndava Urdhrin e Pavarësisë.

JU REKOMANDOJMË