Ta ndihmojmë Blendin, 23 vjeçari ka nevojë për ndihmë

Publikuar më:

Blendi Nurçaj është lindur me 04.09.2000.

Është diagnostikuar me sëmundjen e veshkave Morbis renalisCHR CKD/5 KFIGO Hemodialialysis regularis Agenesio Renis dex Hypertensio arteriares.

Ne Kosovë nuk është i mundur transplantimi i veshkës për këtë arsye i duhet urgjent trajtim jashtë vendit, gjegjësisht Berlin, Gjermani.

Fatmirësisht, dhuruesi është e ema e Blendit. Shuma e kërkuar për transplantim është 139300.00 Euro Medical department ,Division of nephrology And intenzive care medicine Berlin.

Shpresat janë tek Zoti dhe tek ju njerëz vullnet mire.

Emri dhe Mbiemri: Blendi Nurçaj

Nr i xhirollogarise : 2015000195258027

TEB BANK Iban: XKO5 20-15-0001952580-27

Adresa e perfituesit Tete Martiret nr 36

Nr kontaktus i prindit +383 49 633667

JU REKOMANDOJMË