Sondazh: Mbi 90% e qytetarëve duan që deputetet t’i thonë “PO” tërheqjes së parave nga Trusti

Publikuar më:

Sot në Kuvendin e Kosovës pritet të hidhet në votim projektligji për tërheqjen e një pjese të mjeteve të Trustit Pensional të Kosovës, meqë dje është shtyrë seanca për shkak të mungesës së kuorumit.

Në një sondazh të Klan Kosova me pyetjen “A duhet të votojnë deputetët pro tërheqjes së parave nga Trusti?”, votuan rreth tremijë qytetarë dhe rezultati tregon se shumica prej tyre janë pro iniciativës së opozitës.

Nga 2 mijë e 844 vota, pro votimit për tërheqje janë 90.75%, ndërsa kundër votuan 9.25 % të pjesëmarrësve në sondazh.

JU REKOMANDOJMË