Skandaloze, zbulohen çertifikata false të veteranëve të UÇK-së

Publikuar më:

OVL e UÇK-së në Has ka zbuluar shumë certifikata false të veteranëve të luftës.


Në një postim në Facebook, ata kanë shkruar se kanë hasur në shumë certifikata të cilat nuk kanë Vulën Zyrtare Shtetërore e cila sipas tyre duhett të jetë e domosdoshme mbi nënshkrimin e Gjeneral AGIM ÇEKUT.

Ai tutje ka paralajmëruar se të gjithë ata që kanë certifikatën false, mund të shkëputen nga paga e pensionit të veteranëve së shpejti.


Njoftimi i plotë:

SKANDALOZE

ATY KU VLERA MË SHEJNTË E KOSOVËS.

UÇK_ë

ËSHT PËRBUZÊ ËSHT POSHTËRSU ËSHT SHITUR.

Të nderuar Veteranë të Hasit Shqipëri Kosovë.

OVL UÇK HAS.Ka hasur ne shumë Çertefikata të veteranëve të cilat nuk kanë Vulën Zyrtare Shtetërore e cila duhêt të jet e domosëdoshmë M‘bi Nënshkrimin e Gjeneral AGIM ÇEKUT.

OVL UÇK HAS dhe Kryetari Xhevdet thaqi

I ftonë të gjithë Veteranët e HASIT Të cilëve  ju mungon Vula Zyrtare shtetrore në Çertefikatat e tyre.Po ashtu edhe Vendimi Qeveritarë.

Sepse munden te Shkëputen nga Paga e Pensioni të Veteranit së shpejti.

Duhet të paraqiten tek OVL UÇK HAS

OVL UÇK HAS

12.04.2021

JU REKOMANDOJMË