Si e kapi VV-ja Trepçën: Kryeshefi që ngriti në pozitë zyrtarin e VV-së, është familjar i kryetarit të degës në Vushtrri

Publikuar më:

 Lëvizja Vetëvendosje duket se ka nisur “ta lëshojë dorën” në punësime, e së fundmi edhe në gradime me karakter nepotist.


Siç raportoi sot “Jepi zë”, zyrtari i VV-së Burim Hajdini u bë drejtor vetëm disa javë pasi u anëtarësua në këtë parti.

Por, historia e “kapjes” së Trepçës nga VV-ja, nuk përfundon këtu. Gjithçka nisi në kohën e Qeverisë Kurti, kur u emërua një bord i përkohshëm që konsiderohej si i afërt me pushtetin. Ata kishin krijuar disa lidhje në kompani, që tani po sjellin frytet.

Rezultati i parë ishte emërimi si u.d i kryeshefit të kompanisë Enes Muzaqin, njeriu që dje ngriti në detyrë zyrtarin e VV-së, Burim Hajdinin.

Enesi rezulton të jetë familjar i afërt me nënkryetarin e Vushtrrisë dhe kryetarin e degës së VV-së në këtë komunë, Besim Muzaqin.

Burime të “Jepi zë” brenda partisë dhe Minierës, kanë thënë se Enesi është familjar shumë i afërt me Besimin, nënkryetarin e Komunës, i cili është njeriu më me ndikim në degën e Vushtrrisë.

Sidoqoftë, vlen të theksohet se gjatë këtyre kohëve, në Minierën Trepça ka vazhduar të shtrihet edhe ndikimi i partive të tjera, si PDK-ja e AAK-ja. Disa të afërt me këto parti kanë marrë pozita të rëndësishme në ndërmarrje.

JU REKOMANDOJMË