Safet Kamberi kujton mësimdhënësit e viteve 70’, ndër ta edhe babain

Publikuar më:

Kandidati i LDK-së për deputet, Safet Kamberi, ka publikuar një fotografi të kolektivit të shkollës “Bedri Gjinaj”.

Sipas tij, fotografia është e viteve 70, në kohën kur shkollimi ishte misioni më i vështirë dhe më patriotik.

Në foto shihet babai i Safetit, Fahri Kamberi, bashkë me Tef Vokrrin dhe Feta Bahtirin, drejtor i shkolles.

(1. Fahri Kamberi, 2. Feta Bahtiri, 3. Tef Vokrri).

JU REKOMANDOJMË