Reduktime të rrymës në Mitrovicë dhe Vushtrri

Publikuar më:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, ndërprerjet e rrymës Të shtunën

Orari dhe lokacionet për ditën e Shtunë

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të  sistemit

1.

Nga TS 110/10[kV]  Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV J13 Kabllat (kodi: 73000001) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10 [kV].

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

LP 10kV Kqiqi (kodi: 70000102) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Projekte investive, demontim i rrjetit të vjetër, projekti: Tupellët dhe New Tr 2.

JU REKOMANDOJMË