Qytetarët do të paguajnë ende 130 euro për homologim: Deputetët nuk guxojnë të votojnë kundër Devollëve

Publikuar më:

Projektligji për automjete që parasheh heqjen e homologimit për automjete nuk ka kaluar në Kuvend për mungesë vendimmarrje.

Vetëm Grupi Parlamentar i VV-së kanë mbështetur këtë projektligj. Derisa 30 deputet ishin pro, 10 kundër dhe 1 abstenim.

Pas këtij votimi, qytetarët do të detyrohen të vazhdojnë të paguajnë nga 130euro për çdo veturë të sjellur nga jashtë.

Për këtë pikë pati mjaft debat nga deputetët e grupeve parlamentare.

Pas këtij votimi, deputetët e Kuvendit kanë shkuar në pauzë deri në orën 14:35.

JU REKOMANDOJMË