Qeveria jep 6 milionë për kafenetë, 50% të pagës së punëtorëve dhe qirasë

Publikuar më:

Qeveria Kurti tani është duke e mbajtur mbledhjen e saj e cila filloi nga ora 16:00.


Në këtë mbledhje Qeveria mori disa vendime të ndryshme, kurse njëra prej tyre ishte edhe lidhur me Gastronominë.

Qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti ka ndarë 6 milionë euro për subvencionimin e 50% të pagës dhe qirasë për bizneset.

Kjo për arsyje se puna e tyre u ndalua si shkak i masave anti-Covid që ishin në fuqi nga 6 deri më 18 prill.

JU REKOMANDOJMË