Qendra e Mitrovicës do mbetet pa rrymë

Publikuar më:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, njoftimi i KEDS, e Enjte

MITROVICË

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujësjellësi i Vjetër (kodi: 70000010)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Qendra e qytetit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10 [kV].

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërrnavci (kodi: 74000012)   nga ora 10:30 deri 14:30

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i trafove kontrollimi për vaj

Foto: Jepi zë

JU REKOMANDOJMË