Që nga sot mund të lëvizni deri në orën 20:00, punojnë edhe kafenetë

Publikuar më:

Qeveria e Kosovës në detyrë ka miratuar dje masat e reja anti-Covid.


Kjo është bërë e ditur në një komunikatë për media nga zyra për informim e Kryeministrit të Kosovës.

“Me kërkesë të Kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, dhe në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, sot është mbajt mbledhja korresponduese\elektronike, mbledhja e 51 e Qeverisë, në të cilën është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për masat e përgjithshme dhe specifike për mbrojtën nga pandemia Covid-19”, thuhet në njoftim.

E këto masa hyjnë në fuqi nga sot, që nënkupton se mund të lëvizni deri në orën 20:00.
Edhe kafenetë e qendrat tregtare do të jenë të hapura një orë më shumë.

JU REKOMANDOJMË