Policia kërkon ndihmë nga qytetarët për identifikimin e të dyshuarit për vjedhje

Publikuar më:

Policia e Kosovës ka publikuar fotografinë e një të dyshuari për vjedhje, me ç’rast ka kërkuar ndihmë nga qytetarët për të bashkëpunuar në identifikimin e tij.

I dyshuari po kërkohet për veprën penale “Vjedhje”, që dyshohet ta ketë kryer në rajonin e Prishtinës.

Njoftimi i plotë:

Njësiti i hetimeve të stacionit Qendra, me autorizim nga prokuroria kompetente, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e informatave, të cilat do të ndihmonin në identifikimin dhe arrestimin e personit që shihet në fotografi.

I dyshuari kërkohet për përfshirje veprën vjedhje.

Të nderuar, për çdo informatë që mund të çojë në identifikimin e personit apo vendodhjes së tij kontaktoni policinë në numrin e telefonit: 192.

JU REKOMANDOJMË