Po vjen vala e virusit: Qindra mitrovicas duke pritur për test të COVID-it, oborri i stërmbushur

Publikuar më:

Numri i të infektuarve me COVID në Kosovë po rritet përditë, e po ashtu edhe në Mitrovicë, ku vetëm sot ishin 20.


Ndërkohë, testet po vazhdojnë çdo ditë të kryejnë teste në oborrin e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, shkruan “Jepi zë”.

Nga disa pamje që ka siguruar gazeta, para pak minutash radha e qytetarëve që prisnin për test, ishte e gjatë.

Ndërkohë, qytetarët shpesh ankohen për kushtet e pritjes tek oborri i Institutit, pasi testet akoma bëhen në një tendë në oborr.

Ndryshe, numri i të testuarve në Mitrovicë është rritur, dhe qytetarët po mund ta bëjnë testin edhe për nevoja procedurale si udhëtimi.

JU REKOMANDOJMË