“Plumb në ballë edhe pak është”, kërcënohet me jetë analistja Luljeta Aliu

Publikuar më:

Analistja politike, Luljeta Aliu është kërcënuar publikisht nga një person në rrjetin social Facebook.


“Përnime lyp plumb në ballë edhe pak është!”, shkroi komentuesi në një nga postimet Aliut.

Ajo madje përmendi edhe policinë dhe prokurorinë e vendit, që sipas saj janë të korruptuar dhe shumica e tyre mendojnë si këcënuesi në fjalë.

“Po kush, cili prokuror del e arreston këtë tip, që publikisht më kërcënon me jetë e që iu bën thirrje neandertalëve tjerë? Asnjë. Sepse kështu mendojnë shumica e burrave, si ky”, shkroi Aliu në Facebook.

JU REKOMANDOJMË