Personi që shkaktoi incident në tubimin e VV-së, shkon në zyrën e Bahtirit dhe i kërkon falje

Publikuar më:

Berat Pllana, personi që shkaktoi incident në tubimin e VV-së në Tavnik, ka shkuar sot në zyrën e kryetarit Agim Bahtiri dhe i ka kërkuar falje.


Kështu ka thënë vetë ai përmes një statusi në Facebook, ku potenconse nuk ishte qëllim prishja e tubimit, shkruan “Jepi zë”.

Pllana ka thënë se ka kërkuar nga Bahtiri që ta trasmetojë kërkimfaljen edhe tek Albin Kurti e Vjosa Osmani.

“Sot kam ardhur te kryetari për t’i kërkuar falje për nervozën që ia kam shkaktuar atë ditë, nuk ka qenë qellimi im të shkaktoj ndonjë telashe. Kerkova nga kryetari qe ta percjell kete kerkim-falje edhe te presidentja Vjosa Osmani dhe z. Albin Kurti. Dhe, gjithashtu ju kerkoj falje gjithe pjesmarrësve qe kane qene ne tubim, sepse nuk ka qene qellim i imi te prishet tubimi”, ka thënë ai.

Ndryshe, nga videot e publikuara në media, Agim Bahtiri u kap duke e sharë qytetarin Berat Pllana, i cili u konfrontua me masën në Iliridë./Jepi zë

JU REKOMANDOJMË