Pas 10 vitesh, pastrohet dhe renovohet oborri i një prej shkollave më të mëdha në Mitrovicë

Publikuar më:

Pas 10 vitesh, pastrohet dhe renovohet oborri i një prej shkollave më të mëdha në Mitrovicë.Shkolla “Abdullah Shabani” është një prej shkollave më kualitative, por që shquhet edhe për numrin e madh të nxënësve.

Mirëpo, oborri i saj ishte në një gjendje të rëndë.

Së fundmi, siç njofton shkolla, ky oborr është pastruar dhe ka nisur të renovohet.

Postimi i plotë:

Hapësira mbrapa shkollës sonë është pastruar me eskavator. Kjo hapësirë për herë të fundit ishte pastruar para 10 vitesh.

Ka filluar rregullimi i fushës së sportit.

Shkolla jonë ka funksionuar në këtë fushë në kushte aspak te përshtatshme ndonëse rezultatet e larta në disiplina sportive asnjëherë nuk kanë munguar.

JU REKOMANDOJMË