Pamje: Forca të mëdha të KFOR-it blindojnë Veriun

Publikuar më:

Shumë forca të KFOR-it janë parë sot në mëngjes në shumë pjesë të Veriut

Ky shtim i forcave ka ardhur pas paralajmërimeve për mundësinë e tensioneve nga ana e serbëve, shkruan Jepi zë.

Vetura ushtarake janë parë në pjesë dhe pozicione kyqe përgjatë veriut.

Sot është paralajmëruar edhe protesta nga serbët në vijën kufitare me Kosovën me kërkesa që Serbia ta bëjë okupimin e Kosovë.

JU REKOMANDOJMË