Në nderim të dëshmorit “Avni Dedia” organizohen gara në çiklizëm dhe ecje në Shalë të Bajgorës

Publikuar më:

Në Mitrovicë është mbajtur gara në çiklizem organizuar nga Federata e Çiklizmit të Kosovës dhe KÇ Trepça, mbështetur nga Komuna e Mitrovices.

Poashtu në nderim të dëshmorit Avni Dedia, Klubi Alpinist Shala e Bajgorës organizoi ecje në rajonin e Shalës në një shteg prej 13km.

JU REKOMANDOJMË