Në Kosovë organizohet marsh për “solidarizim me popullin izraelit”

Publikuar më:

Pas konfliktit në mes të Palestinës dhe Izraelit, qytetarë të Kosovës më 21 maj, do të mblidhen në sheshin ‘Skënderbeu’ në kryeqytet për të marshuar në solidaritet me popullin hebre.

Sipas organizatorëve, Marshi do të nis në ora 14:00.

Kujtojmë së ditë më parë në sheshin ‘Zahir Pajaziti’, u organizua marsh solidarizues me popullin palestinez, ku ishin pjesëmarrës fytyra të njohura, përfshirë deputetin e Vetëvendosjes, Eman Rrahmani.

 

JU REKOMANDOJMË