Mungesë e rrymës në këto vende të Mitrovicës

Publikuar më:

KEDS-i tregon se ku do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjetin energjetik ditën e Mërkurë

Orari sipas rajoneve të Kosovës:

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10[kV] Shupkovci do të ndërpritet:

Dalja 10kV Shala (kodi: 70000101) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reka, Tuneli i Parë, Kutllofci, Mazhiq, Rashani,Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaçanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci , si dhe SOWI KOSOVO L.L.C.  Central me Erë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave pastrimi i trasesë.

Vëretje: Dalja ka BRRE

JU REKOMANDOJMË