Mitrovica zgjohet në mungesë të ujit të pijës, Ujësjellësi ka shpjegim

Publikuar më:

Mitrovica sot është zgjuar me mungesë të ujit të pijshëm poashtu gjatë mbrëmjes ka pasur mungesë të energjisë elektrike.

Kjo ka shkaktuar edhe mungesën e ujit të pijshëm, me këtë rast Kompania Ujësjellësi Rajonal “Mitrovica” ka njoftuar arsyet e mungesës së ujit të pijshëm.

Më poshtë gjeni njoftimin zyrtar të Ujësjellësit?

NJOFTIM

Per shkak te mungeses se energjise elektrike qe kemi pasur deri je ora 07:00 te mengjesit eshte nderprere furnizimi me uje te pijes. Ne ora 07:00 ka filluar prodhimi dhe pritet qe se shpejti te rikthehet furnizimi me uje te pijes ne tere qytetin e Mitrovices.

JU REKOMANDOJMË