Mërgimtarët drejt Kosovës për Bajram, shtohen fluturimet nga Zvicra e Gjermania

Publikuar më:

Është shtuar numri i fluturimeve në drejtim të Kosovës nga shtete si Zvicra dhe Gjermania.

Kjo është konfirmuar nga Zëdhënësja e Aeroportit të Prishtinës, Valentina Gara.

“Që nga heqja e karantinës nga shteti zviceran për udhëtarët nga Kosova janë shtuar rreth 40 fluturime shtesë gjatë muajit maj, ndërsa nëse i referohemi fluturimeve deri më datën 13 janë shtuar rreth 16 fluturime”, është shprehur Gara.

“Dy fluturime janë shtesë nga Gjermania deri më datën 13”.

JU REKOMANDOJMË