Lajm i mirë: Shteti ndan 75 mijë euro për vogëlushen 10 muajshe që ka nevojë për trajtim

Publikuar më:

Institucionet shtetërore janë zotuar për ndarjen e 75 mijë eurove për vogëlushen Riga Mani.  

Ndërsa, Fondi për Sigurim Shëndetësor i udhëhequr nga Bujar Kaçuri për rastin ne fjale ka lëshuar fletzotimim me ane te se cilit Fondi përmes Programit per Trajtim jashtë Vendit do te mbuloje shpenzimet e trajtimit.

“Bazuar ne kriteret e U/A 03/2023 për trajtim jashtë Vendit për diagnozat ne falje Fondi mbulon deri ne 75 mije euro te vlerës se shërbimit. Për shumen perfundimtare te perkrahjes vendos Bordi per Trajtim Jashte Vendit bazuar ne U/A 03/2023 per Trajtim Jashte Vendit, pas pranimit te Raporti mjkesore dhe Financiar nga Spitali ne te cilin eshte marr shërbimi”.

JU REKOMANDOJMË