Kërko punë në Jepi zë

Gjeni karrierën tuaj të ëndrrave!

Jepi zë është partneri juaj besnik në gjetjen e vendeve të punës në Mitrovicë, Vushtrri dhe Skënderaj. Nëpërmjet platformës sonë, ju keni mundësi të shumta për të gjetur punë.

Falas për partnerët

Partnerët ekzistues të Jepi zë mund ta përdorin platformën për shpallje pa pagesë shtesë.

Shikueshmëri e garantuar

Jepi zë klikohet nga mijëra vizitorë çdo ditë dhe është vendi ideal për shpalljet tuaja.

Reklamë në Facebook

Shpalljet tuaja do të publikohen në faqen tonë të Facebook-ut me mbi 100 mijë ndjekës pa pagesë shtesë.

Punë në Mitrovicë

Emona Center prezenton super ofertën për Bajram

Surprizaaa e Bajramit në Emona Center🤩, çmimet më të lira në treg! Oferta vlen nga 12 deri më 15 Qershor. Ne dallojmë nga...

Zbritje e madhe për festën e Bajramit në DURMART

🌙12 Qershor - 17 Qershor🌙 FILLUAN ZBRITJET E BAJRAMIT NË DURMART! 🤩 Nxitoni, të kryeni blerjet më të këndshme! 🛒 📍Vlen për të gjitha...

Dikush shau gjatë transmetimit të parakalimit të ushtarëve të FSK-së, RTK del me një reagim

Një person u dëgjua duke sharë sot kur televizioni publik po e transmetonte parakalimin e ushtarëve të FSK-së me rastin e...

Policia kontrollon një shtëpi në Zveçan, kap armë ilegale

Në lokacione të ndryshme në veri të vendit, qoftë në kontrolle rutinë apo edhe gjatë aksioneve, Policia e Kosovës arrin të...

Punë në Vushtrri

Emona Center prezenton super ofertën për Bajram

Surprizaaa e Bajramit në Emona Center🤩, çmimet më të lira në treg! Oferta vlen nga 12 deri më 15 Qershor. Ne dallojmë nga...

Zbritje e madhe për festën e Bajramit në DURMART

🌙12 Qershor - 17 Qershor🌙 FILLUAN ZBRITJET E BAJRAMIT NË DURMART! 🤩 Nxitoni, të kryeni blerjet më të këndshme! 🛒 📍Vlen për të gjitha...

Dikush shau gjatë transmetimit të parakalimit të ushtarëve të FSK-së, RTK del me një reagim

Një person u dëgjua duke sharë sot kur televizioni publik po e transmetonte parakalimin e ushtarëve të FSK-së me rastin e...

Policia kontrollon një shtëpi në Zveçan, kap armë ilegale

Në lokacione të ndryshme në veri të vendit, qoftë në kontrolle rutinë apo edhe gjatë aksioneve, Policia e Kosovës arrin të...

Punë në Skënderaj

Emona Center prezenton super ofertën për Bajram

Surprizaaa e Bajramit në Emona Center🤩, çmimet më të lira në treg! Oferta vlen nga 12 deri më 15 Qershor. Ne dallojmë nga...

Zbritje e madhe për festën e Bajramit në DURMART

🌙12 Qershor - 17 Qershor🌙 FILLUAN ZBRITJET E BAJRAMIT NË DURMART! 🤩 Nxitoni, të kryeni blerjet më të këndshme! 🛒 📍Vlen për të gjitha...

Dikush shau gjatë transmetimit të parakalimit të ushtarëve të FSK-së, RTK del me një reagim

Një person u dëgjua duke sharë sot kur televizioni publik po e transmetonte parakalimin e ushtarëve të FSK-së me rastin e...

Policia kontrollon një shtëpi në Zveçan, kap armë ilegale

Në lokacione të ndryshme në veri të vendit, qoftë në kontrolle rutinë apo edhe gjatë aksioneve, Policia e Kosovës arrin të...

Pyetje të shpeshta

Keni pyetje? Këtu do të gjeni pyetjet e zakonshme lidhur me aplikimin dhe procesin e shpalljeve. Nëse keni pyetje shtesë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Pyetja 1 arrow faq
Patrick's coaching approach is tailored to each individual's needs, combining practical strategies with personalized guidance. He focuses on mindset, skill development, and accountability, ensuring a holistic and effective coaching experience.
Pyetja 2 arrow faq
The course lengths vary depending on the topic and depth of content. Courses typically range from 4-8 hours to 20 or even 30 hours for more complex topics, allowing for comprehensive learning and practical application of the concepts taught.
Pyetja 3 arrow faq
Absolutely! Patrick specializes in helping entrepreneurs at all stages of their journey. His coaching will provide you with valuable insights, strategies, and support to lay a strong foundation and set you on the path to success.
Pyetja 4 arrow faq
The frequency of live one on one coaching sessions is determined based on your specific needs and goals. Typically, sessions are scheduled on a weekly or bi-weekly basis to maintain consistent progress and ensure ongoing support.
Pyetja 5 arrow faq
Patrick Halloway offers a satisfaction guarantee. If you are not completely satisfied with the course or coaching services, reach out within a specified timeframe, and a refund or alternative arrangement will be considered to address your concerns.