Kërcënon Vuçiq: Vë në gjendje gatishmërie ushtrinë

Publikuar më:

Pas tensioneve në veri, ka ardhur edhe lëvizja e zakonshme e presidentit serb, Aleksander Vuçiq.

Ky i fundit ka ngritur gatishmërinë ushtarake të Forcave të Armatosura të Shtetit të tij.

Kështu raportojnë mediat serbe atje.

Ndryshe, sot gjatë ditës pati përleshje të policisë dhe protestuesve në Zveçan të cilët bllokuan hyrjen e objektit të komunës.

JU REKOMANDOJMË