“Kapet” sërish KEK-u, njeriu i VV-së emërohet ushtrues detyre i kryeshefit

Publikuar më:

Korporata Energjetike e Kosovës ka emëruar në pozitën e Kryeshefit Ekzekutiv (ushtrues detyre), Bekir Gërgurin.
Ndërsa në bordin e drejtorëve të KEK sh.a. janë emëruar Ramadan Budakova në pozitën e zv. Kryeshefit Ekzekutiv (ushtrues detyre) dhe Përparim Kabashi, është kthyer në detyrat dhe përgjegjësitë e tij te cilat i ka ushtruar para emërimit të tij në pozitën e zv. Kryeshefit Ekzekutiv (ushtrues detyre).

Bekir Gërguri ka lidhje me partinë në pushtet, Vetëvendosje pasi që ishte kandidat i saj për asamble në Obiliq.

JU REKOMANDOJMË