“Jetë prej milioneri” Haxhiu publikon luksin në të cilin ka jetuar Milan Radojçiç

Publikuar më:

Pasi Policia përfundoi aksionin për konfiskimin e pasurisë së Milan Radojçiç në Veri të Mitrovicës, vila e tij është vizituar nga  Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu dhe ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla.

Ministjra Haxhiu sjell pamje brenda villës ku kishte jetuar Radojçiç. Ajo ka prezantuar luksin dhe ‘jetën prej milionerit” të kriminelit serb, i cili akuzohet për organizimin e sulmit në Banjska.

“Dje publikuam dokumentin e listës se aseteve të konfiskuara dhe sekuestruara të terroristit Radojçiq, sot nga afër dhe konkretisht pamë luksin në të cilin ka jetuar ky kriminel. Kjo është jeta e një terroristi që për vete bën jetë prej milioneri ndërkohë që mjet të funksionimit ka frikësimin dhe kërcënimin e komunitetit ku jeton në mënyrë që t’i shërbejnë atij. Kjo gjë ka ndërruar, qytetarët atje kanë filluar të çlirohen nga ky terrorist dhe grupi i tij që kanë punuar vetëm për veten në shërbim të regjimit në Beograd. Republika e Kosovës nuk trembet nga terrorizimi dhe është garantuese e jetës së qetë për të gjithë qytetarët pa dallim. Jemi shoqëri demokratike dhe me vlera të qarta perëndimore ku terrori, frikësimi, shantazhi dhe ilegaliteti nuk kanë vend”, shkroi ajo.

KLIKO këtu për VIDEO

JU REKOMANDOJMË