Hysen Muzliukaj me dy banesa e një shtëpi, kapin vlerën e 150 mijë eurove – s’ka veturë

Publikuar më:

Drejtori për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë, Hysen Muzliukaj, ka deklaruar pasurinë në Agjencinë Kundër Korrupsionit.


Sipas deklarimeve që ka bërë vetë ai, drejtori ka në pronësi dy banesa e një shtëpi që kapin vlerën e 150 mijë eurove në total, shkruan Jepi zë.

Sipas tij, një shtëpi dhe një banesë është e përbashkët, ndërkaq një banesë tjetër në pronë vetëm të tij.

Ndërkohë, drejtori Muzliukaj nuk ka deklaruar se ka veturë e as nuk ka para në bankë.

Ai ka deklaruar se si të hyra ka rrogën e drejtorit dhe një pension.

JU REKOMANDOJMË