Haxhiu: Aq shumë e kanë degraduar shëndetësinë, saqë askush nuk konkuron për pozitën e drejtorit të Spitalit të Mitrovicës

Publikuar më:

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, përmes një shkrimi në Facebook ka thënë se qeveria Kurti vazhdon të mburret me dështimet.

Haxhiu thotë se pas një neglizhence 4-vjeçare më në fund e përuruan Repartin e Pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës.

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, përmes një shkrimi në Facebook ka thënë se qeveria Kurti vazhdon të mburret me dështimet.

Haxhiu thotë se pas një neglizhence 4-vjeçare më në fund e përuruan Repartin e Pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës.

“Pas neglizhencës 4 vjeçare me në fund e përuruan Repartin e Pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës, projekt i filluar në vitin 2019. Dihet që gjysma e buxhetit për këtë projekt ishte siguruar donacion nga shoqata “Nëna Terezë”, që operon në Gjermani me udhëheqës Shaqir Gashin dhe shoqata “Jetimat e Ballkanit”, me udhëheqës Halil Kastrati” shkruan Haxhiu raporton Gazeta Blic.

Ai tutje thotë se të njëjtit aq shumë e kanë degraduar shëndetësinë saqë  askush nuk ju konkuron në konkurs për pozitën e drejtorit të Spitalit të Mitrovicës.

“Pas neglizhencës 4 vjeçare me në fund e përuruan Repartin e Pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës, projekt i filluar në vitin 2019. Dihet që gjysma e buxhetit për këtë projekt ishte siguruar donacion nga shoqata “Nëna Terezë”, që operon në Gjermani me udhëheqës Shaqir Gashin dhe shoqata “Jetimat e Ballkanit”, me udhëheqës Halil Kastrati” shkruan Haxhiu raporton Gazeta Blic.

Ai tutje thotë se të njëjtit aq shumë e kanë degraduar shëndetësinë saqë  askush nuk ju konkuron në konkurs për pozitën e drejtorit të Spitalit të Mitrovicës.

JU REKOMANDOJMË