Fjolla vuan nga kanceri në mëlçi, ka nevojë të ndihmohet për shërim jashtë vendit

Publikuar më:

Fjolla Bytyqi, 16 vjeçare nga Lipjani, është diagnostifikuar me kancer në mëlçi, kurse kostoja e trajtimit jashtë vendit është 87 mijë euro.

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” njofton se me vendim të mjekëve, Fjolla duhet urgjent të dërgohet jashtë shtetit për trajtim.

“Kostoja është e papërballueshme për neve si familje, prandaj kërkojmë ndihmën e njerëzve bamirës”, thuhet në njoftim.

Raiffeisen Bank

1501080002810406

Sanije Bytyqi-nëna

IBAN-XK05
Swift-RBKOXKPR

Shoqata “Jetimat e Ballkanit” përmes donatorëve e ndihmoi Fjollën me 2000 euro dhe apelon te të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë t’i dalin në ndihmë kësaj vajze.

JU REKOMANDOJMË