Esat Jusufi takohet me ish-kryetarin Avni Kastratin

Publikuar më:

Kandidati i PDK-së për deputet, Esat Jusufi, është takuar me ish-kryetarin e Mitroviës që tani është ambasador, Avni Kastratin.


Ai ka përmendur disa projekte që ishin nisur gjatë kohës kur qeveriste Kastrati, si Liqeni Aritificial, sheshi i qytetit e të tjera.

Publikimi i plotë:

Dita e mirë shihet në mëngjes!
Knaqësi e veçant të filloj ditën me një nga personalitetet më të respektuara në Mitrovicë dhe më gjërë, ambasadorin e respektuar të Republikës së Kosovës z. Avni Kastrati.
Njëri nga ish kryetarët e Komunës së Mitrovicës që nën udhëheqjen e tij i ka dhënë një dimension dhe kahje pozitive qytetit të Mitrovicës me shumë e shumë projekte, duke filluar nga Universiteti i Mitrovicës, Liqeni, sheshi i qytetit etj etj.
Faleminderit ambasador Avni Kastrati!

JU REKOMANDOJMË