Egzon Jashari emërohet drejtor i Arsimit

Publikuar më:

Drejtori i deritashëm për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë, ka ndërruar udhëheqjen e drejtorisë.

Tani ai do të jetë në krye të Dejtorisë së Arsimit, pas dorëheqjes së Iset Bekës

Drejtori Jashari llogaritet si ndër njerëzit e degjueshëm të kryetarit Bahtiri, pasi i njëjti kishte qenë drejtor në mandatin e kaluar.

Ndërkohë, “Jepi zë” mëson se gjatë kësaj jave janë paralajmëruar shkarkime.

Ndryshe ditë më parë drejtori i deritanishëm Arsimit Eset Beka kishte ofru dorëheqje nga pozita e Drejtorit të Arsimit.

JU REKOMANDOJMË