Edhe gjimnazistët e Mitrovicës ndihmojnë familjet e prekura në Shqipëri

Publikuar më:

Pas fatkeqёsive tё mёdha qё ndodhёn nё Shqipёri, nxёnёsit e Gjimnazit “Frang Bardhi” morёn iniciativё qё tё ndihmojnё familjet e prekura.

Nё saje tё mjeteve tё grumbulluara, nxёnёsit kanё siguruar pako ushqimore dhe higjienike tё cilat janё dёrguar nё pikёn e grumbullimit nё Mitrovicё.

Falenderojmё tё gjithё nxёnёsit qё kontribuan nё realizimin e kёsaj iniciative.

JU REKOMANDOJMË