E tmerrshme: Dy fëmijë të shkollës fillore ushtrojnë dhunë seksuale ndaj vajzës në klasën e parë

Publikuar më:

Një ngjarje skandaloze ka ndodhur gjatë të martës së kaluar (11.05.2021), ne shkollën “Faik Konica” në Prishtinë.

Në oborrin e kësaj shkolle disa nxënësë të klasës së shtatë, ngacmojnë seksualisht një vajzë të po kësaj shkolle të klasës së parë.

Syri.net Kosova ka arritur të siguroj dhe videon, ku shihet që të miturit me vetëdije të plotë aktin e tyre, e xhirojnë dhe tallen me vajzën, e cila tenton të mbrohet.

Mirëpo, njëri nga djemtë e mban me forcë, e tjetri tenton t’ia fus në gojë organin gjenital.

Madje ata qeshin dhe xhiruesi (djali i tretë në këtë akt), i tregon që tashmë ka lëshuar videokamerën dhe po xhiron.

Syri Kosova përmes burimeve të saj merr vesh se për këtë rast është në dijeni edhe drejtoresha e shkollës, Jehona Oruqi.

Por kjo sipas burimeve, vetëm i ka qortuar nxënësit duke u thënë që nuk është dashur të shpërndahet kjo video.

(Për shkak të moshës së fëmijëve, të dhënat e tyre do mbahen sekret)

FullSizeRender

 

JU REKOMANDOJMË