Dy të zhdukur në Vushtrri vetëm ditën e djeshme

Publikuar më:

Tre persona janë raportuar të zhdukur vetëm dje në Kosovë, shkruan Gazeta Express.

Sipas policisë dy raste të zhdukjes së dy grave janë raportuar në Vushtrri.

 

Ndërkaq, një burrë në Prizren poashtu u largua nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

Raporti i plotë i policisë:

Prizren / 22.06.2024 – 21:00. Me 24.06.2024 një femër kosovar ka raportuar se viktima mashkull kosovar  është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tij, rasti vazhdon të hetohet.

Vushtrri / 24.06.2024 – 05:45.  Ankuesja femër kosovare ka raportuar se viktima femër është larguar  nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për  vendndodhjen e saj. Rasti në hetime.

Vushtrri / 22.06.2024 – 04:30.  Me 24.06.2024 ankuesja femër kosovare ka raportuar se viktima femër është larguar  nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për  vendndodhjen e saj. Rasti në hetime.

JU REKOMANDOJMË