Dy shqiptarë po vinin nga Gjermania nëpër Serbi, disa persona me kallash i plaçkitën 10000 euro

Publikuar më:

Në orët hershme të mëngjesit në autostradën Nish – Vranjë janë ndaluar dy shqiptarë me një veturë me targa të Gjermanisë, ndërsa u janë vjedhur 10 mijë euro.


Siç raporton gazeta serbe “Blic”, sulmin e kanë bërë disa persona që janë shtirur si policë.

Ata thuhet se kanë ndalur veturën dhe me automatik të veshur me uniforma i janë afruar veturës dhe udhëtarëve u kanë marrë rreth 10 mijë euro.

Raportohet se në veturë ishte një shqiptar me shtetësi të Shqipërisë dhe një shqiptar nga Maqedonia e Veriut.

JU REKOMANDOJMË