Dy serbë të Veriut regjistrojnë veturat e tyre “KM”: Procedura nuk zgjati as dy minuta

Publikuar më:

E ashtuquajtura Drejtoria e Policisë së Mitrovicës me seli në Rashkë edhe sot ka vazhduar me vazhdimin e regjistrimit të automjeteve me targa KM dhe siç thonë ata, e gjithë procedura zgjat rreth dhjetë minuta dhe nuk ka turma të mëdha.

Gazetari i Kosovo Online takoi Zharko Miliçeviqin nga Zveçani, i cili sapo kishte vazhduar regjistrimin.

“Të gjithë punën e bëra praktikisht në dy minuta. Nuk kishte asnjë problem”, tha Milicevic, duke e zgjatur regjistrimin deri më 9 dhjetor 2023.

Sot ka vazhduar regjistrimin edhe Perica Nikoliq nga Mitrovica e Veriut.

“Gjithçka ka qenë si më parë, kam regjistruar veturën si çdo vit. Shpresoj që këto targa të cilat janë të vlefshme në mbarë botën të mbeten”, tha Nikoliq.

Kujtojmë se drejtori i Zyrës për Kosovë, Petar Petkovic, më herët ka deklaruar se serbët do të mund të regjistrojnë dhe zgjasin targat KM në mënyrën më normale.

JU REKOMANDOJMË