Drejtori Muja deklaron traktorin, por jo edhe Mercedesin

Publikuar më:

Drejtorin e Prokurorimit në Komunën e Mitrovicës, Bekim Muja, mund ta shihni me një Mercedes të zi, me të cilin ka edhe fotografi. Por, këtë ai nuk e deklaruar në formularin e Anti-Korrupsionit.


Megjithatë, Muja ka deklaruar një traktor, të cilit i ka vendosur vlerën prej 5 mijë eurosh, shkruan Jepi zë.

Sipas dokumentit që Muja e ka dorëzuar në AKK, ka një shtëpi në vlerë prej 100 mijë eurove e një tokë në vlerë prej 125 mijë e 258 euro. Të dyja këto prona, ka thënë se i ka të përbashkëta.

Ndërkohë, drejtori i Prokurimit ka thënë që në bankë i ka të deponuara 3 mijë e 318 euro.

Të hyrat e Mujës, sipas deklarimit, janë rroga e drejtorit prej të cilës i merr 7415 euro në vit, dhe një pension, prej të cilit i merr 1080 euro në vit.

JU REKOMANDOJMË