Disa mitrovicas mbesin të ngujuar në aeroport në Turqi

Publikuar më:

45 udhëtarë nga Kosova janë duke pritur momentalisht në Aeroportin e Antalya-s në Turqi.


Derisa aeroplani që duhet të niset për në Prishtinë në orën 19:25, ata kanë mbetur “peng” i një mosmarrëveshjeje mes turoperatorit që ka organizuar këtë udhëtim dhe agjensionit nga i cili këta të fundit kanë blerë biletat.

Në këtë numër janë të përfshirë edhe disa mitrovicas që ishin për pushim në Turqi.

JU REKOMANDOJMË